onsdag 24 februari 2010

Snart mätt på OS och tågkaos

Nu börjar jag bli lite mätt på OS. Men jag ska i varje fall se herrarnas stafett 4x10 km kl 20.00. Hoppas faktiskt en hel del på Anders Södergren, Johan Olsson, Daniel Rickardsson och guldåkaren Marcus Hellner. Blir inte förvånad om laget tar en medalj av ädlaste sort.
"Arga" Anja i storslalom tillsammans med Maria P H och Jessica L V kan också vara intressanta att följa.
Såg på skicross igår där Anna Holmlund gick vidare till semifinal. Kul sport där fyra tävlande åker samtidigt genom många spektakulära hopp och kraftiga svängar, men Holmlund kom sist i semifinal-åket.

Tågkaos råder i landet med igenfrusna växlar och genomfrusna människor på perrongerna. I Stockholm verkar det vara värst. Det har inte bekymrat mig så mycket, men nu börjar det bli allvar, ska till storsta´n på fredag. Hörde nyss att alla tåg mellan Uppsala och Stockholm var inställda.
Trots kylan är det några som har det svettigt, till exempel SJ:s presstjänst. Hörde på radion att förre kollegan på Länstidningen, numera biträdande presschef på SJ, få förklara sig för journalister. Han och hans medarbetare har verkligen hamnat mitt i elden - eller är de ute i kylan?
Här en länk till inställda eller försenade tåg.

Inga kommentarer: