torsdag 28 januari 2010

Snöskottning och Mästarnas mästare

Det är ingen ände på vinterns framfart. Har nyligen skottat gångvägen fram till brevlådan, men ser att det är dags igen. Håhåjaja. Men värre var det när jag bodde strax utanför "Vinterstaden" Östersund. Då hade jag en rejäl backe på 100 meter att skotta. Det gällde att skotta så att bilen gick att köra upp till allmänna vägen. Det senare var ett äventyr mest varje morgon under vintern. Det gällde att ta rallyfart från början och sedan bara stå på...
Här låter jag bilen stå i det trygga garaget i väntan på att Kung Bore och hans familj slutar att bombardera med nålliknande nederbörd.

Bästa TV just nu tycker jag är Mästarnas mästare. Här får man se sportprofilerna i en ny miljö. Det värmer att se den trivsamma utstrålningen i gänget. De verkar vara genuint intresserade av varandras liv och idrotter. Kul att se Holms och Sjöbergs "smågnabb" som verkar vara något som de bjuder media på. Inga divalater. En som överraskar positivt på många sätt är Tomas Brolin. Man önskar att man hade samma närminne som honom när han rabblade upp minnesramsan i förra avsnittet. Väntar på nästa tisdag kl 20.00 framför TV-skärmen.
Ha det bra ute i vinterlandet!

Inga kommentarer: