tisdag 20 juli 2010

Lättklädda poliser och nyttigheter i vardagen

Vardagen har även nått mig. Nu förväntas man göra något nyttigt som omväxling till sol-lapandet (vilket ord) och blandandet av kalla drycker.

Nu har jag gjort något nyttigt. Trots Händige Harrys frånvaro har jag fixat en köksbänk så att den står rakt och inte snett. Hyllan inne i skåpet ramlar inte längre ned och tar med sig våra glas som tidigare gick i kras. Jag har till och med lyckats skruva åt rätt håll på de moderna gångjärnen så att det inte längre är en centimeter bred lucka mellan luckorna, om ni förstår.

Läste om en lättklädd äldre polis i Västra Götaland som blev tagen på "bar gärning" när han masserade en stringklädd kvinna i polisens lokaler. Polismannen varnas nu av sin arbetsgivare. Han har tidigare fått en reprimand för att han erbjudit massage till en kvinna som fått p-böter. Som plåster på såret?

En annan polis, förre länspolischefen i Uppsala län, Göran Lindberg,har åtalats för betydligt grövre brott, bland annat våldtäkter på unga flickor. Idag hålls den sista rättegångsdagen. Han riskerar upp till 8 års fängelser enligt Aftonbladet.

Inga kommentarer: