måndag 12 juli 2010

Hett tips: Gratis på svala museer vinner valet?

Mellan bromsarnas mördarattacker i fjällnära miljö och tropisk värme i plattlandskap har det hänt en hel del.

Arbetsmarknadsminister Sven Otto Littorin kände sig tvungen att begära avsked på stubinen och har varit en följetong sedan dess. Har haft honom som högste befälhavare över Arbetsförmedlingen och fått höra att han var en trevlig prick som hade lätt för att umgås med arbetsförmedlare och journalister. Antar att han inte känner sig lika hågad nu att umgås med journalisterna, i varje fall inte från Aftonbladet.

Rödgröna har visat att de prisar kulturen och det ska bli gratis igen att gå på museer. Bra säger jag, som tänkte utforska vad som finns i utbudet. Där, på museerna är det förhoppningsvis svalare än i den inglasade altan vi bastar i för närvarande. Ett hett tips till de allierade; öppna de svala museerna med gratis inträde nu och ni kan vinna valet!

Ju mer Reinfeldt har fått svara på frågor om Littorin desto mer har han liknat Alfons Åberg. Tycker dock att Alfons är roligare sällskap.

Nu ska det inte bli fler skattesänkningar, enligt finansminister Borg. Han känner ett ansvar att handskas förståndigt med pengarna och håller igen. Ja, nu ja. Först ger man det arbetande folket mer i plånboken, sedan stänger man till. Vad är logiken?

Fotbolls-VM har slutat. Till glädje för många som hellre kryssar bland kryss. Till sorg för de som fått se sitt lag få stryk. Själv gläds jag över att suveräne uruguayaren Diego Forlán utsetts till eleganten i VM-laget.

Klockan är nu 10.37 och det är 27,5 grader i skuggan.

Inga kommentarer: