fredag 11 mars 2011

Märker Reinfeldt flåset från Juholt?

Petter Northug tog med sig flera pluspoäng i Skavlans program på fredagskvällen när han beskrev varför han enligt SVT:s Jonas Karlsson betedde sig som en gris när han sladdade in framför mållinjen och Hellner i VM i Oslo.
Det var till och med så att jag kände igen mig själv när jag och en löparkompis visade vår tillfälliga överlägsenhet i halvmaran i Höga kusten Maraton i Ångermanland för ett antal år sedan och högt och ljudligt prisade den underbara utsikten, när vi sprang om några som hade det jobbigare i uppförsbacken. Man påverkas av sin styrka och "odödlighet", liknande som Petter beskrev när han med lätthet kunde köra ifrån de andra. Därmed ingen jämförelse med Northugs enorma styrka och smartness i spåren.
Northug överraskade också med en god engelska i samspråk med andra gäster.

Andra gästen i Skavlan, Fredrik Reinfeldt, var ovanligt öppen och frejdig. Tråk-Fredrik var borta för tillfället. Kan det möjligen bero på att han redan känner flåset från den mer naturligt karismatiske, humoristiske blivande partiledaren för socialdemokraterna, Håkan Juholt?
Det känns verkligen uppiggande med en partiledare som kan ta upp kampen mot Reinfeldt. Har länge undrat när någon ska avslöja honom som den högerpolitiker han är.

Inga kommentarer: