måndag 12 mars 2012

Våren här och Stockholm Marathon en sporre för många

Våren har kommit och man ser lite ljusare på tillvaron. Än har inte tussilagon dykt upp, men däremot massor med motionärer.

Mina första träningssteg kändes idag lättare än tidigare. Det gick att springa hela fem minuter i sträck,(!) men något fler marathonlopp lär det inte bli även om dagsransonen kanske kan ökas undan för undan.
För att klara av maran tränade jag på slutet av perioden i 135 minuter eller 2 timmar utan att stanna. Det är nog ett minimikrav för att ta sig runt maran.
Strax under fem timmar tog Stockholm Marathon för mig 2008. Pust, stön, stånk, men en stor tillfredsställelse efteråt även om man fick hålla sig i räcket för att kunna ta trapporna upp från Stockholms stadion. Benen var slut på kraft.

Trevlig samvaro med gubbsen på Fyrishov! Lyckades få en bra serie på 183 poäng.

Korrekturläsning väntar för de första 60 sidorna av Strömliden II.

Förre Fp-ledaren Per Ahlmark gillar uppenbarligen inte Carl Bildt, enligt Aftonbladet. På Folkpartiets riksmöte i Västerås kallade han Bildt "reaktionär", "okänslig", "obildad" och "avskyvärd" för att han bland annat inte tagit avstånd mot det ungerska partiet Jobbiks reformer som slår mot romerna. Bildt tar lätt på kritiken, och säger till AB att han får väl läsa en bok då när han betecknades som obildad...

Inga kommentarer: